ÉDOSZ Kinizsi Természetbarát Sportegyesület

Kerekasztal neve Sport És Szabadidő
Szervezet neve ÉDOSZ Kinizsi Természetbarát Sportegyesület
  Kecskeméti ÉDOSZ Kinizsi Természetbarát Sportegyesület
Képviselő neve Kőrös Károlyné
Képviselő telefonszáma 20/942-71-15
Képviselő e-mail címe enszab@t-online.hu
Szervezet elnöke Szabó Endre 
Szervezet elnök tel. 20/415-5886
Szervezet székhelye  6000 Kecskemét Batthyány utca 20. V/25.
Szervezet levelezési címe 6000 Kecskemét Batthyány utca 20. V/25.
Szervezet  telefonszáma 76/382-002
Szervezet alapításának éve 1989
Szervezet e-mail címe  enszab@t-online.hu
Szervezet találkozási helye, ideje 2012. október 01-től a Horváth Döme u. 1 szám alatti Nyugdíjasház klub termében van az egyesületi nap (szerda) 16.30-tól 18.00 óráig.
Szervezet  weboldala https://www.edosz-kinizsi.atw.hu/
Szervezet története  Az Egyesület olyan civil szervezet, mely a szervezett természetjárás, a természetben végezhető szabadidősportok, természetvédelem, környezetvédelem, egészséges életmód, valamint civil érdekvédelmi feladatok/célok megvalósításáért önkéntesen szerveződik és ennek szellemében működik. Az Egyesület biztosítja, hogy közhasznú szolgáltatásiból a tagjain kívül más is részesülhessen. A közhasznú szolgáltatás igénybevételére bárki jogosult oly módon, hogy jogosult az Egyesület rendezvényein részt venni, szolgáltatásait igénybe venni.
Szervezet tevékenységi köre  Természethez kötődő sporttevékenység
Szervezet célja   Az egyesület tevékenységi körének megfelelõen egészségmegõrzõ, nevelõ, képességfejlesztõ, ismeretterjesztõ, mûemlékvédelmi, természetvédelmi, állatvédelmi, környezetvédelmi és sport tevékenységet folytat. Az anyagi lehetõségeinkhez mérten szervezünk nyári, családi táborokat, gyermektáborokat úszás-oktatással, évi 55-60 belföldi gyalogtúrát, 2-3 túrát Szlovákiába, állandó résztvevõi vagyunk a makói határ menti turistatalálkozónak, de erdõ- és turista utak takarításban is kivesszük részünket.